28 Şubat 2014 Cuma

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu - Sınırları Zorlamak || Yorum ve Quiz




Merhabalar efenim, bu tur için içim kıpır kıpır hem de nasıl. Öncelikle sevgili Tugçe'nin yaptığı çeviriyi okuyoruz efenim çok sevdiğim için söylemiyorum cidden çok hoş bir çeviriydi. Deme ya'dan lanet olsunlarına kadar okurken bile beni eğlendirdi Tugce'nin kitaplığı :D




Sen misin "Ben fantastik olmayan YA karakterlerini sevmiyorum :(" diyen, bu kitap geldi ağzıma kürekle vurdu resmen. Hem de defalarca. Uyumadan önce bir bölüm diye başladığım kitaba iki saniye sonra baktığımda bitmişti. Resmen göz açıp kapayıncaya kadar. Sonra hemen koşup gruba AMA NOAH'A GERİ DÖNÜLEMEZ BİÇİMDE AŞIK OLDUM. dedim. Evet yaptım bunu. Tahmin ettiğiniz gibi biz grupçak bu yakışıklıyı haremimize kattık, durur muyuz :D Bu kadar adı geçti biraz kendisinden bahsedersek, Bay Hutchins anne ve babasını yangında kaybetmiş. İki kardeşi var fakat koruyu ailede yaptığı bir hata yüzünden onları çok az görebiliyor. Bu yangın olayından önce harika notları, güzel bir ailesi ve arkadaşları olan çocuğun şimdi çok farklı olduğunu tahmin edersiniz. Tek gecelik ilişkilerle adını duyurmuş ve uzaktan bakınca bile tehlike çanlarını duyabiliyorsunuz. Bir de okula yeni gelen danışmana kendisiyle birlikte gelen bir kız var ki Noah'a göre fazlasıyla havalı ve bir o kadar güzel bir kız, Echo Emerson.




2 sene yaşadığı bir olay yüzünden okulun popüler kızından dışlanan kızına düşüşünü atlatmaya çalışan sorunlu kızımız. Danışmanı görmek zorunda ve şöyle bir gerçek var ki o gece annesiyle yaşadığı olayı hatırlamıyor ve hep uzun kollu giyiyor yaralarını saklamak için. Arka kapakta da dediği gibi birbirleri için çok yanlış... ve o kadar da doğru iki sorunlu gencin hikayesi. Echo o gece olanları hatırlamaya çalışıp abisinin ölümünü üzerinden atmaya uğraşırken Noah da kardeşlerini koruyucu aileden alıp yeniden eski haline dönmek istiyor. Ama ikisinin de istediği tek şey normal olmak. 


Şimdi de okuyanlar için ya da sadece şansını denemek isteyenler için minicik bir quiz var. Hemen koşun önce kitapçıya sonra da quize!



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder