30 Eylül 2014 Salı

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu: Aşkın Müziği - Kylie Scott | Kapak Tanıtımı


Orjinal Adı: Lick
Kitap Adı: Aşkın Müziği
Yazar: Kylie Scott
Bağlı Olduğu Seri: Stage Dive #1
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Yayın Tarihi: Ekim 2014



Arka Kapak yazısı


Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…
Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Turunu yapacağımız Lick, Aşkın Müziği olarak dilimize çevrildi. Heyecan var mı, ben çok merak ediyorum :D




1 Eylül 2014 Pazartesi

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu - Çilek Mevsimi || Kitap Yorumu



Merhabalar yakışıklı ve güzel ziyaretçilerim, nasılsınız bakalım? Blogumdan uzak kaldım, nasıl özlüyorum bilemezsiniz. Parmaklarım paslandı yazamadım bir türlü yorum. Şimdi çilek mevsimi henüz biterken buna karşı çıkan bir kitapla dönüyorum.


Tur kitabımızın bence en ilginç yanlarından biri kitabın kokulu olması, evet nostalji sanki değil mi? Ben küçükken de kokulu silgiler, defterler falan vardı ben pek sevmezdim, ama bu kitaba yakışmış, en azından adına. Demişken kitabın konusuna gelirsek, ilk görüşte başlayan ve araya ne girerse girsin bitmeyen aşka karşı koyamayan Mira ve Yağız çiftimizin başından geçenleri baz alıyor. Delicesine aşık olup bir çırpıda evlenen kumrulardan Yağız'ın Mira'nın hiçbir şey bilmediği geçmişi aralarına giriveriyor. Tahmin edin bakalım bu ne, TÖRE! Spoiler değil merak etmeyin, açıkçası ben hiç beklemiyordum Mardinli Ağa'nın töreden kaçarken doluya tutulmasını. Töre temalı hikayeleri sevmediğim için kitabı okurken biraz sıkıldım. 





Yağız ve Mira dışında Sidar-Bengi, Sarp-Ela, Burcu-Demir 3 farklı çiftin hikayesi var, daha yüzeysel daha üstünkörü anlatılmış ama kitap nereden bakarsanız dolu dolu bir aşk romanı. İki insan birbirine hiç mi doymaz yahu, birbirlerine dokunmadan durdukları süre oldukça az kitapta :D Sonunu başından tahmin edebiliyor bile olasınız Yağız'ın geri gelmesiyle başlayan hikaye geri dönüşlerle hem neden gittiğini açıklıyor ve günümüz zamanıyla affetmenin yükleri ve unutmanın zorluğunu anlatıyor.

Peki ya aşk her şeyi affeder mi?


"Çok güzelsin..." diye fısıldayışının ardından dudakları bu kez şakağına doğru ilerledi. "Hayallerimden bile güzelsin..."