10 Kasım 2012 Cumartesi

Ne okuyorum?

                   




Şu sıralar resimlerden de anlaşılacağı gibi iki kitap birden okuyorum ve birinin daha üstün geldiğini söylemeliyim. Tahmin edersiniz ki bu kitap Kılıçların Fırtınası Kısım II. Hatta şu an öyle bir yerdeyim ki çaresizliğimi anlatamam. Martin yaptı yine yapacağını. Okumadan önce ne olduğunu bilmeme rağmen - bir yerden çok kötü bir spoiler almıştım. - okuduğum anda nasıl kötü oldum anlatamam. Tam da bundan sonra nasıl devam edecek derken bir şeyler buluyor bu adam, bu sefer neler yapacak merak ediyorum.

Diğer kitaba gelirsek Dex yayınlarından çıkan Mefisto. Kitabı büyük heveslerle almıştım, Dex yayınlarını severim ama nedense başları beni çok boğdu. Yazarın anlatımı nasıl desem, en kısa tabiriyle oldu bittiye getirilmiş gibi. Konusu bu kadar ilginç ve kapağı çekici olan kitap umarım bir hayal kırıklığıyla bitmez benim için. Bu kitaplardan sonra Yaratık Avcısına başlamayı düşünüyorum.
Siz neler okuyorsunuz ya da okumayı düşünüyorsunuz?

2 yorum :

  1. Kılıçların Fırtınası cidden harika kitap(lar)
    4.cüsü de yeni çıktı :D
    iyi okumalar sana. :)
    Ben Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı okuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, zaman bulamayıp almadığım için çok pişmanım. Ne olacak bu Starkların hali diye kendi kendime üzülüyorum şu an.Bir an önce bunu bitirip, ona başlayacağım zaten :D

      Harry Potter kitapları ayrı bir güzel zaten, sana da iyi okumalar :D

      Sil