4 Ekim 2012 Perşembe

Kitap Alışverişi

Aslında bunları alalı neredeyse 1 hafta olacak ama yurtta anca internete girebildiğim için yazamamıştım. Nasıl güzeller anlatamam :D O kadar boş bıraktım, bir yazı yazma vakti geldi artık.



Sağdaki kuleyi okuoku.com dan sipariş ettim, her zamanki gibi çok güzel ayraçlar yollamışlar, çok sevindim. Altın Zambak, Grinin Elli Tonu, Bana Dokunma ve Beni Asla bırakma kitaplarını bitirdim. Şimdi Meleklerin Kanına başladım, başları o kadar çekici gelmedi umarım ileride daha güzel olur. 

Kralkati Güncesi'ni %50 indirimle sipariş etmiştim, artık herkese söylürüm yarı fiyatına aldım diye, çok mutluyum. Yoksa ben o kitapları biraz zor alırdım, hele öğrenciyken! Beni Asla Bırakma, filmini çok beğenmiştim Dr'da görünce nasıl kaptım belli değil. Ayrıca Jeux D'enfants filmine bayılıyorum! Öyle ki ne zaman sıkılsam izlerim o filmi, o derece içime işledi benim. Defterini her yerde aramıştım, çoğu dr'da yoktu, bulunca kaçırmadım tabi, şimdi sıra Das Parfum defterinde :D

Bir de Kitaplaşma etkinliğinden gelen Ejder'in Aşkı kitabı vardı, onu da okudum, harikaydı! Bunların yorumu da yapacağım bir ara ama şimdilik boş bırakmamak adına bu yazıyı yazmak istedim :D Neyse artık bir sonraki yazım da kitap alışverişi için olur umarım :D

5 yorum :

  1. Grinin elli tonu süperrr :D

    YanıtlaSil
  2. *kafasını taşlara çarpar çarpar çarpar* Aman Allahım! bunlar ne? nerde oturuyorsun sen? yaz bana ben uçarak geliyorum şimdi!!! Bir kere kral katili günceleri için 10000....00 alkış lütfen! altın zambak ve bana dokunma için de bir 500000.0 alkış alayım! grinin elli tonu mükmmeldi başla ona >.< meleklerin kanının yorumlarını pek iyi bulmadım ama umarım sen beğenir yazarsın ve ben alırım! keyifli okumalar canım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koş koş hemen, bayram hediyesi olsun sana :D Grinin elii tonu, ilk onu okudum zaten :D Bütün kitapları okudum -şu an Bilge Adamın Korkusunu okuyorum gerçi- ve ben hepsini çok beğendim. Vurgunun bitişi olsun, Altın Zambaktaki Adrian olsun, Meleklerin Kanındaki Raphaeş olsun hepsi çok güzeldi. Boş bir vakit bulabilsem hepsinin yorumunu yapacağım zaten :D ! Ayrıca Rüzgarın Adı... Söyleyeceklerim bu kadar.

      Sil