25 Aralık 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar Blog Turu - Aşka İkinci Şans || Ana Karakterleri Tanıyalım



Merhaba Kitap Avcıları! Nasılsınız bakalım? Yorucu değil mi günler, sınavlardır, iştir güçtür, bir de araya giren dramalar derken bizi sevindiren en güzel şey yaptığımız turlar oluyor. En azından benim için. Lafı fazla uzatmayayım ben yoksa bu yazı tur yazısı olmaktan çıkacak. Hemen kitabımızdaki karakterleri tanıyalım.

Bir aşk hikayesinin ana karakterlerini anlatmanın en güzel yolu, onları birbirlerinin gözlerinden yansıtmak bence. Bakalım Maggie ve Michael birbirleri hakkında neler demişler ?


... Maggie onun görüntüsünü kafasında öyle acımasızca parçalara ayırdı ki, moda dünyasının en çok aranan fotoğrafçılarından biri olmasını bu acımasızlığa borçlu olabilirdi. Uzun , simsiyah saçları başının arkasından ensesine kadar iniyordu. Kalkık kaşlara , çıkıntılı elmacık kemiklerine ve güçlü bir çeneye sahip yüzü, zarafet ve gücün tuhaf bir birleşimini sunuyordu. Burnu, çekiciliğini artıran hafif bir eğrilikle yüzünün ortasında duruyordu. Cildi, İtalyan mirasını yansıtan bir biblo gibiydi.Yine de onu baştan çıkaran gözleriydi.Koyu ve duygu yüklü, badem biçimindeki, gür kirpiklerin ardında belirginleşen gözleri. Daima hınzır bir ifadeyle ve kusursuz görünüşünün ardında ışıldayan saf bir  tutkuyla dolu gözleri.

... Michael çok sayıda güzel kadınla çıkmıştı, ama Maggie'nin erkekleri beklenmedik anda gelen bir yumruk gibi allak bullak eden gizemli bir havası vardı. Tarçın rengi saçları ışıkta parlıyor, şık bir kesimle yanaklarının üzerinden omuzlarına dökülüyordu. Perçemleri egzotik bir şekilde devirdiği gözlerini ortaya çıkarıyor, bir erkeği içine çeken ve sislerin içinde kaybolmasını sağlayan uçsuz bucaksız bir Toskana tarlasını andırıyordu. Yüz hatları keskin ve netti; güçlü bir çenesi , belirgin elmacık kemikleri ve zarif bir burnu vardı. Bluzunun esnek kumaşı biçimli omuzlarını ve dik , dolgun göğüslerini ortaya çıkarıyordu. yürürken ipek pantolonu parıldıyor ve erkeklerin bellerine sarılmış halde hayal etmekten kendilerini alamadığı , mükemmelkıvrımlara sahip biçimli ve uzun bacaklarını gözler önüne seriyordu. Adeta sandal ağacıyla amberin bir karışımı olan kokusu, karşısındaki erkeğin burun deliklerinden içeri süzülerek cenneti vadediyordu.



Maggie, kontrol etmeyi seven , kendini ,sırlarını açamayan ,güven sorunu olan ama mutlu insanları gördükçe imrenen aşka ,sevgiye aç ,ama bunu kendide farkedemeyen bir kadın.

Milyarder yakışıklı Michael ise ; istediği her şeyi , her kadını elde edebilecek güce ve cazibeye sahip ama yüreğini titretecek aşkı henüz yaşamamış. İşte bu zorlu iki karakterin aşkını okumaya davetlisiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder