25 Ağustos 2012 Cumartesi

Uyumsuz!



Sonunda Artemis'ten çıkmasını beklediğimiz kitap internet sitelerinde satışa çıktı. Bir çok blogger arkadaşım kitabı orijinal dilinden okumuş ve çok güzel diyorlardı. Bir hayliyle merak etmiştim kitabı. Sırf bu yüzden İngilizcemi geliştireceğim, yoksa biz kendi yayın evlerimizi beklerken millet dünyayı okuyor! Neyse kısaca konusuna gelirsek direk alıntı yapıyorum;

Beatrice Priorın Chicagosunda toplum, her biri belli bir erdemi yaşatmaya adanmış beş topluluğa bölünmüş durumda. Dürüstlük, Fedakarlık, Cesurluk, Dostluk ve Bilgelik.
Her yıl, belli bir günde bütün on altı yaşındakiler, hayatlarının geri kalanında birlikte yaşayacakları grubu seçmek zorunda.
Beatrice, hem ailesiyle kalmak, hem de kendi benliğini bulmak istiyor ama ikisini birden seçemez.
Bu nedenle kendisi dahil, herkesi şaşırtan bir seçim yapıyor.
Genç yazar Veronica Roth heyecanlı seçimler, kalp kıran ihanetler, kan donduran sonuçlar ve beklenmedik aşklarla dolu karanlık bir geleceği anlatan gerilim serisinin ilk kitabıyla edebiyat sahnesine çıkıyor.

Çok merak uyandırıyor öyle değil mi?  Neyse kitap siparişi listeme hemen ekledim en yakın zamanda sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizin de kitap hakkında düşünceleriniz neler?

4 yorum :

  1. Uyumsuz birde Ruhsuz listeme ekledim yeni :) Söylediğin gibi ingilizcemi geliştirmem lazım yoksa yayın evlerini beklemekten ağaç olucaz :) Önceden okumak kadar havalı bir şey yok bence :D

    YanıtlaSil
  2. Aynen ben de ekledim listeme, ah bir de daha hesaplı olsalar ne güzel olur :D

    Okurum da yarısını anlamam gibi geliyor o yüzden hala yayın evlerinin insafına kaldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynenn :( ama internetten alıyorum ben biraz fiyat için iyi oluyor biraz :D

      Sil
  3. Çok güzel bir kitaptı bayıldım :D

    YanıtlaSil