16 Mart 2013 Cumartesi

Almak İstediğim Kitaplar#2

Aslında böyle geleneksel bir post hazırlamayı düşünüyordum ama en son postumu aylar önce attığım için pek de geleneksel olamadı maalesef. Zaten sınava  bir hafta kaldığı için yoğun bir programım var o yüzden bloga çok da bakamıyorum, bunun için hepinizden özür dilerim.



Gördüğünüz üzre bu 9 kitabı almak istiyorum. Ha ne zaman okurum bilemem elimde hayli büyük bir kule var ama bunları alırsam önceliği bunlara vereceğim kesin.

1-Ölümcül Merhamet - Robin LaFevers: Aslında ilk gördüğümde dikkatimi çok da çekmemişti ama bloggerların yorumlarıyla okuma fikri filizlenmeye başladı. Evet, bloggerların yorumları çok önemli!

2-Sıcak Bedenler - Isaac Marion: Bunu zaten aylardır istiyorum hatta sipariş etmiştim baya önce ama stokta olmadığı için yollamamışlardı çok üzülmüştüm. Bu sefer alacağım ama! Keep calm and Love Zombies!

3-Yerkara - Brodi Aston: Daha alıntılarını okur okumaz bu kitabı istemiştim. Nasıl duygusal alıntılardı onlar, beni benden almışlardı resmen. En kısa zamanda elimde olması dileğiyle...

4- Tanrı - Jennifer L. Armentraout: Tek kelime SETH.

5- Eşleşme - Ally Condy: Tudem kitapları seviyorum nedense ve bu kitabın çıkması için en az 1 yıl beklediğimi düşünürsek listemde olması hiç de şaşırtıcı değil.

6- Büyü Ustası - Maria V. Snyder: Kapağı bu kadar çekici bir kitap az bulunur. Artık bayan modellerden gına gelmişti bu gözümüzü açtı. Tam bir gladyatör tipi yok mu sizce de?

7-Candor - Pam Bachorz: Distopya romanlarına bayıldığımı söylemiş miydim?

8-Karanlığa Doğru: Francis Knight: Aslında bu mu Arena Bir mi çok kararsız kaldım aama bunun konusunun daha özgün olduğunu düşünüyorum. Yine de Arena Bir hala aklımda...

9-Bildirge - Gemma Malley: Kapaktaki kelebek çok itici olsa da -bence- konusu nedeniyle almak istiyorum. Tudemden çıkan bu romanları çok seviyorum, Çirkinler serisini de çok sevmiştim mesela. Umarım beklentim boşa çıkmaz.

Şimdilik bu kadar ama tabii bir Kitap Avcısının avları asla son bulmaz!

3 yorum :

  1. Bildirge'nin kapağındaki kelebeğin, kitabın içeriğiyle bir alakası var aslında, hatta kitabın renginin de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhsuz'daki gibi bir şey mi acaba? Sen böyle söyleyince ben daha çok merak ettim bak :D

      Sil
  2. Sıcak Bedenler'i bende çok istiyordum. Son siparişte almayı başardım!! Birazcık göz gezdirdim harika daha ilk sayfadan insanı sarıyor zaten :D:D Ama oda kitapların arasında okunmayı bekliyor. Karanlığa Doğru kitabını bende listeye ekliycektim fakat çok emin olamadım. Arena Bir de var çünküüü :D:D Neyse umarım ikimizde şu istediğimiz kitapları alırızzz :D :*

    YanıtlaSil