25 Eylül 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu I. Gün - Kitap Tanıtımı




Her son bir başlangıçtır ve her başlangıcın bir hikayesi vardır.



Güzel ve yetenekli yazarlarımızdan Duygu Özlem Yücel'in yeni kitabı ile karşınızdayız bu sefer. Toksana'nın düzlüklerinden avcunuzun içine kadar gelen yumuşacık bir hikaye.



                    

Yazım aşamasından dağıtıma kadar kare kare fotoğraflar.


Facebook sayfasından bazı okurların mesajları.


Yine sizden bize tarifsiz bir hediye... Benim de arkadaşlarıma verebileceğim... Teşekkürler


Taze kitap kokusu... Bilmeyenlere tavsiye ederim, fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek kokusu kadar güzel, tarladan yeni toplanmış mis gibi domates kokusu kadar taze... O öyle bir kokudur ki içinize sindire sindire duygudan duyguya götürür insanı... Merakla bekliyorum.


 Hafta sonu kitapçılara tek tek bakılır o zaman :)


 D&R ye daha gelmemiş sabırsızlıkla bekliyorum Dengesiz Bir Aşkın Anatomisini 1 günde bitirdim böyle güzel kitap olur mu mahvetti beni ya :(




 Arka kapaktan;

"Güneş nasıl Toskana'da böyle hüzünlü batıyor?

Ve nasıl oluyor da; her batan güneşle birlikte geçmişimden, ruhumdan ve varlığımdan toprağa binlerce parça akıyor?

Peki ya, güneş nasıl Toskana'da böyle mucizevi doğuyor? Ve nasıl oluyor da; son doğan güneşle birlikte geçmişime, ruhuma ve varlığıma sen doğuyor? Aşk doğuyor!" Toskana vadisinin kalbinde yazılan destansı bir masal… O henüz bilmiyordu ama; hiç bilmediği bir şehirde, hiç tanımadığı insanların içinde, hiç tatmadığı duygularla, sınanmaya hazırlanıyordu!

Aile bağlarıyla, Mutlulukla, Geçmişin karanlık sırlarıyla, Söylenmemiş sözlerle, Unutulmaya yüz tutmuş gözlerle, Umutla, Dostlukla, Sevgiyle, Nefretle, ve Aşkla!

Geçmişin karanlık yanı aydınlandığında, ruhun aşkın aleviyle yanacak! Ve ancak içindeki savaşlar bittiğinde gerçek aşkla sevişeceksin!







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder