3 Eylül 2013 Salı

Yakında Raflarda-2

Amanıın daha az önce gördüğüm bu ne şirin kapak böyle! dediğim kitabı hemen paylaşmak istedim sizinle. Zira sizin de aynı tepkiyi vereceğinizi tahmin ediyorum.


Arkadya'nın yenisi Düğün Hediyesi adlı kitabın kapağı pembeyi sevmeyen birine bile bu derece güzel geldi. Eğer ki Konuşan Kitaplar tur yorumlarımı okuduysanız Arkadya'nın tasarımlarını ne kadar sevdiğimi bilirsiniz. Ayraçları olsun, kitabın içeriğine göre çok güzel kapak yapmaları olsun -bazı yayın evleri örnek almalı!- kitaba verdikleri özen olsun cidden çok severim. Kitapları da öyle özenerek seçiyorlar özenerek hazırlıyorlar. Bu kitabı da merak ediyorum. Eh, çıksa da okusak! :D


Julie Delgado, restoranına kapadıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekanı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine Damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince işler umduğu gibi gitmez. 
Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andres, Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andres'un tek istediği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır. 
Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?

4 yorum :

  1. Bu sezon çok güzel kitaplar yayınlandı. Kitap okuma listem arttıkça artıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, alıyorsun ama liste bir türlü azalmıyor :D

      Sil
  2. Arkadya kapak konusunda gerçekten çok başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Çok özenerek hazırlıyorlar cidden.

      Sil