26 Ocak 2014 Pazar

Konuşan Kitaplar ile Blog Turu | Super Six Sunday - Kayran'da Hayatta Kalmanın Yolları



Merhabalar yeniden. Bu postta Super Six Sunday temasını kullanarak Kayran'da hayatta kalmak için neler yapmak gerek onları anlatacağım. Eh, belli olmaz şimdi kimin Kayran'a düşeceği...




  • İlk ve en büyük kural; Duvarlar kapandıktan sonra ASLA ama ASLA dışarıda kalma. Çok ciddiyim dostum, biliyoruz ki şimdi hiçbirimiz Tommy falan değiliz öyle olsak bize de bir kitap yazarlardı. O yüzden bence bi delilik yapıp gece labirentte kalmayın, yaptığınız son delilik olabilir.
  • Izdırap verenler tarafından ısırılmayın. Biliyorum bunu isteyerek yapacak haliniz yok da hani Koşucu falan olmuşsanız dikkatli olun. Serum almazsanız muhtemelen yaratıkların adına uygun bir şekilde ölürsünüz.
  • Kayran'da herkesin bir görevi vardır. Doğramacılardan tutun, çiftlik görevlerine, temizlikçilerden koşuculara herkes bir şeyler yapıyor. Eğer Kayran'da isen bunlardan birini yapmak zorundasın.
  • Liderleri dinle. Bazen istemediğiniz kararlar veriyor olabilirler fakat unutmayın her şey Kayranlılar için. Eğer bir Lider iseniz de bütünün çıkarlarını gözeterek karar verin. Mümkünse adil olun.
  • Cesur olun. Size en başta delilik yapmayın dediğimi biliyorum fakat cesur olmak ile deli olmak aynı şey değil zaten. Eğer birileri size kurtuluş yolunu bulduk labirente gireceğiz diyorsa onu dinleyin ve peşinden gidin. Kayran da ütopya sayılmaz zaten.
  • Ve son olarak kendinizden birini öldürmemeye çalışın. Kendinizi William Golding kitabının içinde hissediyor olabilirsiniz ama "İnsan doğuştan kötüdür." teorisini kanıtlamaya gerek yok. Ayrıca bu yasak bir davranıştır. Eğer Kayranlı birini öldürür ya da buna teşebbüs ederseniz kendinizi uçurumun dibinde bulabilirsiniz.  


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder