23 Mayıs 2013 Perşembe

Konuşan Kitaplar İle Blog Turları - Ejderin Arzusu by G.A AIKEN || Kitap Yorumu




Merhaba tur takipçilerim, izleyicilerim ve rastgele gelenler. Blog turumuzun son gününe geldik. Kitabı yorumlayacağım ve yeni blog turlarında görüşeceğiz. E o zaman yazmaya başlasam iyi olur :D 


"Mızıldanmayı kes küçük kardeş. Bu hayatta, seni eninde sonunda perişan edecek kadınlar bulmak için gereğinden fazla vaktin olacak."


Peki Ya Öncesi bölümünde anlattığım kitabın devamı gibi. Her kitapta yeni bir kardeşi anlatıyor. Bu kitapta göreceğimiz Kudretli Briec hem güçlü bir o kadar fa kibirli biri. Bütün kadınların onunla olmak için sıraya girdiğini düşünüyor, çok da haksız değildi aslında, Talaith ile karşılaşana kadar. Talaith bir cadı, hem de seçilmiş. Daha fazlası spoiler olur. Köyünde cadı olduğu için yakılmaktan bir ejderha tarafından kurtarılınca e haliyle hayatı biraz değişiyor. Bu ejderha kibirli ve kendini beğenmiş ise. Öyle ki hissettiği duygulara inanamayıp benim duygularım var nasıl olabilir diye feryat edecek kadar. Kitap bana ilk kitabın verdiği tadı vermedi. Sanki kadın kendini tekrar etmiş gibiydi. Tabii arada Annwyl ve Ferghaus çiftini görmek kitaba güzellik katmadı değil. Annwyl gördüğüm en güçlü dişilerden, boşuna Kanlı Kraliçe demiyorlar. Talaith ona göre daha feminen, kadınsı. Yine de kitabın komik olduğunu söylemeliyim. Kavga ederken sürekli argo kullanmaları biraz rahatsız etse de okurken güldüğünü yerler çoğunluktaydı. 


"Dokun ona."
"Aslında parmaklarımı elime bağlı olarak seviyorum."
"Tamam. Boynuzlarıma dokunmaya ne dersin?"
"Şey, bu konuşma korkunç bir şekilde yanlış gidiyor."



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder